lauantai 12. marraskuuta 2016

Toka viikko

No nyt olisi sitten toinen viikko alta pois. Ilmat olleet vähän vaihtelevia, aurinkoa, sadetta ja todella kovaa tuulta. Töissä oikein mukavaa ja ilmojen takia rauhallista. Pikkuhiljaa alkaa oppimaan jo missä tavaroita on, joten ei tarvitse aina apua kysyä.

Pääsin jopa suomeksi tulkkaamaan yksi päivä, mikä oli hauska yllätys. Toinen päivä liikkeeseen tuli saksalaisia, jotka sain nauramaan erittäin huonolla Saksan sönkkäämisellä, työkavereiden mukaan nauravat saksalaiset ovat harvinaisia.

Kolareita Täällä käy todella usein, kuluvalla viikolla meidän läheisessä risteyksessä ainakin kaksi, työmatkalla jompaan kumpaan suuntaan pari ja taisi olla toissa päivänä kun ihmistä nostettiin paareille, koska oli jäänyt auton alle. Itse kävellessä pitää siis käyttää todella suurta varovaisuutta.

Käytiin viime viikonloppuna risteilyllä mikä oli oikein mukavaa.
















Tuli jopa käytyä pulahtamassa, vesi oli lämmintä ja NIIN suolaista. Olo oli kuin kroppa olisi kuorrutettu suolalla.

Tällä viikolla on tullut oltua kämpillä jonkin verran, koska vaihtelevat ilmat. Kohta kuvaa kämpästä ulkoa ja parvekkeelta. Onneksi Wi-Fi toimii ja on läppäri mukana. Ostin kylläkin kännykkään vodafonen liittymän. Ensimmäiset 7 päivää oli noin 15 euroo ja siihen kuului 5 euroa puhetta ja Giga nettiä, kun se meni vanhaksi ostin 3 gigaa nettiä ja vähän puhetta 20 eurolla. Ihan varmuuden vuoksi.



























































Alue missä asunto sijaitsee on erittäin rauhallinen ja viiden minuutin bussimatkan päässä lentokentältä. Lidl sijaitsee parin minsan kävely matkan päässä, joten sen paistopiste on tullut tutuksi aina kun ei jaksa ruokaa lähtä hakemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti