perjantai 18. marraskuuta 2016

Viimeinen viikko

No nyt on sitten viimeinen viikko alta pois ja huomenna suomeen päin. Huomasin hyvin, että vakioasiakkaatkin alkoivat tottua minuun, kun alettiin jo kysellä miehen näkökulmaa korkkareihin.
Työtehtävät olivat pääasiassa asiakkaiden palvelua, mutta pääsin auttamaan lähtevien ja saapuvien tavaroiden pakkaamisessa ja purkamisessa sekä vein tavaraa viereiseen sisarkauppaan.

Työkaverit olivat tosi mukavia ja auttavaisia, mutta sanoivat kyllä että olen erittäin nopea oppimaan.

Suomalaisia tuliasia vein kauppaan ekalla viikolla, salmiakkia eivät taineet vielä avata, mutta turkinpippurit maistuivat siihen asti kunnes sisältä paljastui tulista salmiakki jauhetta. Muistan hyvin kun ohjaaja maistoi ekan kerran ja sanoi ¨these are really good¨ ja hetken päästä kuului ¨Joonas my mouth is on fire, what's in these¨ ja sitten naurettiin.

Perjantai päivän kruunasi kaupan viimeinen asiakas, nimittäin pulu tuli sadetta suojaan ja sitä sitten hätisteltiin poies kaupasta.

Tänään on satanut melkein koko päivän, joten viimeisen päivän sai viettää aika rauhallisissa merkeissä töissä.

Illemmalla vielä pitsaa napaan kaupungilla ja kämpillä kamojen ja tuliaisten pakkaamista. Huomen aamulla kohti kotia.



Kyllähän tätä paikkaa tulee ikävä.



Täytyy vielä laittaa, että kokemuksena tälläinen reissu on ihan mittaamaton, joten kaikkia keitä kiinnostaa tai arvelluttaa. Sanon teille kamat kasaan ja reissuun, avartaa näkökulmia maailmasta aika paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti